11 mei 2011
Blijf op de hoogte en volg Ben en Riekie
11 Mei 2011 | Italië, Livorno
We wilden vandaag verder maar omdat ze allemaal bleven zijn we met z'n achten naar Pisa gweest. Tineke en Theo hadden daar 50 flessen wijn besteld bij degene die de huiswijn aan het restaurant leverde. Omdat deze goed was hebben de andere stellen ook ieder 12 flessen gekocht. Ze moesten eerst nog gevuld worden en we mochten assisteren bij het kurken van de flessen. De 1e is al weer op.
Nu ik kan jullie vertellen de toren staat echt scheef; wat een toeristen daar en verkoopstalletjes!
Daarna langs de supermarkt om de voorraden wat aan te vullen en Riekie en Tineke 's middags nog langs de plaatselijke kaasboer. Daarna met z'n achten jeu de boules gespeeld en met Theo en Tineke in het restaurant gegeten. Morgen gaan we naar de grens van Italië en Zwitserland.
Heel gezellig dus en prachtig weer.
11 Mei 2011 - 21:09
Aschwin:
Dat klinkt buitengewoon leuk en gezellig! -
12 Mei 2011 - 15:31
C + P + H + H:
Heeft oma 's nachts de zon alweer gezien met al die gezelligheid? geniet er maar van voor je het weet zijn jullie weer thuis. Veel plezier en rij voorzichtig. -
12 Mei 2011 - 20:38
Jelle En Dinie:
Wat een gezelligheid daar.
Geen wonder met al die flessen wijn en al die nederlanders.
Ben en Riekie geniet er van.
In leeuwarden staat ook een toren die scheef staat.
groeten uit Sneek